De beste Ergoline zonnebanken staan bij SunVibe

De beste zonnebanken van Ergoline staan bij SunVibe! Verantwoord en veilig zonnen begint bij de kwaliteit van de zonnebank. Bij Sunvibe vindt u uitsluitend de beste banken die ieder in hun klasse de beste zonbeleving bieden, gekoppeld aan een verantwoorde begeleiding. Onze medewerkers helpen u graag met de keuze van de best passende bank. Ook het uitleggen van de werking van de zonnebank behoort tot onze service. Zonnen bij SunVibe moet een ontspannen moment voor uzelf zijn, met uiteindelijk een prachtig bruiningsresultaat. Kom genieten van onze zonnebanken, u bent van harte welkom!

 

Ergoline Prestige 1600: luxe topproduct

SunVibe is één van de eerste zonnestudio’s in Nederland die de Prestige 1600 in huis heeft. Deze Prestige serie is van Ergoline. In deze zonnebank vind je de nieuwste technologieën en innovatief comfort. Dit topmodel zonnebank biedt een Hybrid Performance en Beauty Light LED. Door de unieke combinatie van UV en rood licht ervaar je een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging. De Personal Sunstyle maakt deze bank compleet: na het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. Deze complete Wellness-faciliteiten bieden luxe op het hoogste niveau.

Vestiging Prinsenbeek en Oosterhout

 

 

 

Ergoline Prestige 1400: grote klasse

De Ergoline Prestige 1400 is een uiterst moderne zonnebank van topkwaliteit. Uiteraard staat deze uitvoering ook bij SunVibe. Hij geeft een indrukwekkende LED Light Show en is fraai vormgegeven. Hij biedt een gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound. Een belevenis! Met het nieuwe Control Center en NFC Connect heeft de Ergoline Prestige 1400 comfort de bediening op hoog niveau staan. De bruiningsprestaties zijn uitstekend dankzij de Intelligent Performance software.

Vestiging Prinsenbeek en Oosterhout.

 

 

 

Ergoline prestige 1100: verrassend goede resultaten

Bij SunVibe is de Ergoline Prestige 1100 aanwezig; dé zonnebank voor de gevorderde gebruiker. Als uw huid al enigszins getint is, raden wij aan om onder deze zonnebank plaats te nemen. Met zijn 52 UV-lampen, een gezichtsbruiner met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen staat de Ergoline Prestige 1100 garant voor een intens bruine teint.  Dankzij Climatronic Plus en transparante acrylschermen aan het hoofd- en voeteneinde blijft de temperatuur heerlijk onder controle. Met het 3D-Sound-systeem geniet u van uw eigen muziek in uitstekende geluidskwaliteit.

Vestiging Prinsenbeek en Oosterhout.

 

 

Ergoline Excellence 880

Bij SunVibe kunt u plaatsnemen onder de Ergoline Excellence 880. Deze staat garant voor een intensieve bruining. Deze krachtige zonnebank is vooral geschikt voor de gevorderde bruiner. Dankzij 51 krachtige lampen bent u altijd verzekerd van een mooie gelijkmatige bruining van het gehele lichaam. Speciaal voor uw gezicht, nek en schouders is deze zonnebank voorzien van extra lampen. De zonnebank is verder voorzien van airco, ventilatie en verkoelende nevels. Al deze opties kunt u heel makkelijk zelf instellen met behulp van de overzichtelijk display met begeleidende voice guide.

Vestiging Prinsenbeek en Oosterhout.

 

 

 

Ergoline Evolution 500: een veilige basis

De Ergoline Evolution 500 is uitstekend geschikt voor mensen die snel verbranden maar ook een goede start van een intense kuur. De Evolution 500 die SunVibe biedt, levert een gelijkmatig gebruinde huid van top tot teen. De bediening van deze zonnebank is heel eenvoudig. Deze bank heeft een reflector systeem, waardoor het tijdens het zonnen nooit te warm wordt. Ook is de zonnebank voorzien van Aqua Fresh & Aroma. Dit betekent: genieten van een heerlijk verfrissende nevel tijdens het zonnen.

Vestiging Prinsenbeek en Oosterhout.